Renovatie op maat

Bouwen aan uw toekomst

Nieuwbouw is inderdaad een complexe materie. Maar wat te denken van renovaties? Vaak vormen die een nog grotere uitdaging. Het Vlaamse woningbestand telt vandaag zeer veel panden die nauwelijks voldoen aan de moderne eisen inzake energie en comfort. Meestal bezitten ze andere troeven, zoals een aparte ligging of architecturale charme. Dankzij de voortdurend evoluerende renovatietechnieken kan men die huizen opknappen en een nieuw leven geven. En zo voldoen ze alsnog aan de huidige en toekomstige eisen.
Zeker Wonen bekijkt de bestaande situatie en evalueert het eisenpakket van de bewoners/eigenaars. Vervolgens analyseren wij de mogelijkheden – uiteraard in samenspraak met de architect en de ingenieur. Of het nu gaat om het optimaliseren van het energieverbruik, het creëren van extra woonruimte, het vergroten van de lichtinval of het vinden van een nieuwe indeling: dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis vinden wij op elke vraag een passend antwoord.
Elk renovatieproject is uniek. De kunst bestaat erin om de eigenheid te behouden en te beklemtonen. Daarom betrekken we alle essentiële bouwpartners bij uw project. Tot slot kiezen we zorgvuldig de duurzame materialen die u nodig hebt.
Bekijk alvast onderstaande referenties en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren. Uw renovatie is een uitdaging die we samen aangaan!

Antwerpsesteenweg 897A
9041 Oostakker
Tel: 09/355.56.64 - Fax: 09/355.59.53

Gelieve uw achternaam in te vullen

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Gelieve een geldig mailadres in te vullen